wilms grejaci susaci vazduha prostora vlage dizel gas struja

Profesionalni grejači i sušači prostora Wilms. Proizvodni pogoni smešteni su u Nemačkoj, i osnovni moto ovog proizvođača je "Perfekcija je princip". Po njima, svaki prostor, bilo poslovni, stambeni, magacinski, poljoprivredni mora biti perfektan, a to znači suv i topao!

SUŠENJE PROSTORA

Obratite nam se da Vam pomognemo da osušite Vaš prostor brzo, jednostavno i bez neželjenih efekata. Mašinsko sušenje vlage višestruko skraćuje vreme sušenja objekta, bez obzira da li Vam je potrebno radi bržeg procesa gradnje ili za otklanjanje posledice poplave.

susenje vlage susenje kosuljice estriha
Brzina

Sve kraći rokovi izgradnje, i brzi završeci radova, prouzrokuju sve više problema sa sušenjem ravnajućih slojeva, zidova. Stavljanje podnih obloga na vlažnu košuljicu može prouzrokavati oštećenja, podizanje i odlepljivanje (parket, laminat, keramika...). Nemogućnost gletovanja i krečenja usled mokrog maltera.

Poplava

Osušite Vaš prostor što brže nakon neželjenih slučajeva poplave. Obezbedite Vašoj porodici što brži povratak u Vaš dom, i ne strahujte o neželjenim dejstvima po zdravlje...

Ušteda

Ubrzanjem sušenja prostora, kao investitor dolazite do bržeg završetka radova i prodaje Vaše nekretnine. U slučaju sređivanja prostora za Vas lično, uselićete se brže u svoj nov prostor i uštedećete dalje plaćanje kirije. U oba slučaja osiguravate da ugrađene materijale nećete brzo menjatu usled štetnosti vlage.

Zdravlje

Vlažan prostor nepovoljno utiče na respiratorni sistem čoveka, pogotovu dece. Usled prisustva vlage u prostoru, razvijaju se mnoge bolesti. Vlaga u prostoru nepovoljno utiče na sve stvari u prostoru.

više o sušenju prostora možete pronaći na www.susenje.rs

Grejanje prostora

 - DIZEL GREJAČI

- GASNI GREJAČI

- ELEKTRO GASNI GREJAČI

- ELEKTRIČNI GREJAČI

 - INFRARED GREJAČI

wilms grejaci dizel gas plin prodaja
Građevina

Zagrevanje građevinskih objekata prilikom radova, zatvorenih i otvorenih prostora. Zagrevanje proizvodnih hala, magacina i sličnih objekata.

otvoren prostor

Zagrevanje bašti kafića i restorana, zagrevanje tunela i sličnih situacija.

poljoprivreda

Zagrevanje staklenika, plastenika, balon hala i sličnih objekata.

Kompletna ponuda

više na sajtu https://www.wilms.de

više o sušenju prostora na www.susenje.rs