keil logo profi burgije i pribor

KEIL - profesionalne burgije i pribor

Tehnoniš doo je generalni distributer proizvođača KEIL na kompletnoj teritoriji R. Srbije. Zastupništvo za ovaj visoko profesionalni Nemački brend, dobili smo davne 2001 godine, i iz godine u godinu beležili smo sve bolje rezultate u zastupljenosti ovog brenda na teritoriji Srbije. Može se slobodno reći, da je danas ovaj brend naširoko poznat korisnicima u Srbiji, i da je godinama unazad jedan od najzastupljenih brendova burgija na tržištu Srbije.

keil sds max plus burgije profi
SDS program
Burgije za beton sa SDS prihvatom

Sve vrste burgija za bušenje armiranih betona sa SDS prihvatima. Prihvati koje nudimo su:

- SDS plus    - SDS max    - SDS top

Burgije u ovoj grupi su visoko izdržljive prilikom bušenja betona. Postoje dva tipa vrha burgije u ponudi, to su standardni vrh, i vrh sa ukrštenim pločicama u X obliku. Spirale burgija su dodatno usavršene za izvlačenje prašine, radi manjeg trenja prilikom bušenja, i višestrukog veka trajanja.

Pribor za rušenja

Špicevi i dleta

U ovoj grupi proizvoda možemo pronaći sve tipove pribora za razbijanje betona i cigle. U ponudi imamo klasičan pribor, i samooštreći pribor. Prihvati koje nudimo su: SDS plus, SDS max, i šestougaoni prihvati za udarne čekiće.

- Špicevi    - Dleta    - Kanalna dleta


keil sds plus max spic dleto
keil primus opal beton kamen staklo keramika
Običan prihvat

Burgije sa običnim prihvatom za beton, ciglu keramiku i staklo

Sve vrste burgija sa okruglim / cilindričnim prihvatom za razne vrste materijala, kao što su: beton, cigla, crep, keramika, staklo. Osim klasičnih burgija, za bušenje tvrde keramike imamo u ponudi i dijamantske krunice za bušilice, kao i vidijum krune, takođe za keramiku i opeku. 

Sve burgije su profesionalne, i precizno proizvedene za tip materijala za koji su namenjene. 

keil hss cobalt brusena dvostrana obostrana produzena konus morse mk
HSS program
Burgije za metal

Sve vrste burgija za bušenje svih vrsta metala:

- čelik    - prohrom    - obojeni metali

Burgije HSS su izrađene od najtvđih čelika, prilagođenim vrsti materijala koji se buši. U ponudi ima Cobalt (prohrom/inox), brušene HSS-G (za tvrde metale), standard HSS-R (običan lim i metal), HSS-TIN (obojeni metali - aluminijum, mesing, bakar), Morse Konus 345 (za bušenja na mašinama sa MK prihvatom), obostrane burgije HSS-G (sa dva vrha, za tvrde limove i metale), produžene i ekstra duge HSS-G burgije, urezne burgije, frezeri, i stepenaste burgije (jelkice), igle za obeležavanje (olovke za metal), i bi-metal krune za velike otvore u svim vrstama metala i prohromu. 

Bušenje i sečenje drva

Burgije, frezeri i testere

Sve vrsta burgija za sve tipove drveta. Meko i tvrdo drvo, oplate, legure, sve možete izbušiti brzo i jednostavno. Tipovi burgija koje možemom ponuditi su: standardne burgije za drvo, produžene i ekstra duge, burgije za tvrdo drvo, pljosnate burgije (leptir), frezeri. Pored burgija, u ponudi KEIL-a imate i visoko kvalitetne testere za sečenje drva, i grana proizvedene u Japanu, posebnom visoko kvalitetnom tehnologijom oštrenja i obradom zuba.

keil burgije za drvo oplatu frezer testera
Keil kompleti burgija opal beton hss
Kompleti burgija

Sve vrste kompleta burgija po tipovima materijala

Sve tipove burgija, možete kupiti i u kompletima, koji pažljivo pravljeni po najčešćim potrebama korisnika. Burgije se pakuju u metalnim, PVC i providno plastičnim kompletima, u zavisnosti od tipa burgija. Kroz sve grupe proizvoda, možemo uočiti veće i manje komplete, sastavljene uglavnom od udarnih (najpotrebnijih) dimenzija burgija.

Katalog

Posetite i zvaničan sajt www.keil.eu