altec alu tehnonis logo

Altec Aluminium Technik GmbH je proizvođač visoko kvalitetnih brzosklapajućih skela i platformi. Skele ovog proizvođača su strogo kontrolisanog kvaliteta, i visokog proizvodnog standarda. Pored standardnih i serijskih modela, ono što je zanimljivo je i to, da Altec proizvodi i platforme i skele po Vašem crtežu i potrebama. Neki od zanimljivih proizvoda su platforme rađene po meri za avione, helikoptere, podmornice, brodove, katedrale, kule i razne projekte gde je potrebno platforme ili skele tačno projektovati za određenu situaciju. Tehnoniš je njihov generalni zastupnik za teritoriju R. Srbije.

Altec Aluminium Technik GmbH - Made in Germany

altec alu skela aluklik xxl
Bezbednost - stabilnost
Pokretne brzosklapajuće skele
altec slu skela alulight montazna pokretna
  • Sklapanje bez ijednog šrafa
  • Klik klak sistem, laserski varena
  • Širina 0.7 - 1.35met, dužine 1.9 - 2.5 met
  • Bez podupirača do 6met radne visine, a maksimalno do 14 metara
  • Maksimalna nosivost do 450kg
  • Skela sa točkovima
altec platforme alu tehnonis
platforme i stepenice

U svom asortimanu, Altec može ponuditi mobilne i fiksne platforme. Široka je primena i namena, od građevisnkih objekata sa namenom za razne instalacione i građevinske radove, preko platformi za vinarije, kulturne objekte, studije, i razne objekte koji imaju potrebe za platformama u raznim oblicima, dimenzijama i namenama.

altec alusprint fasadna skela alu
Fasadne skele
Jedna od najzastupljenijih skela u ponudi pored motažnih, je svakako fasadna građevinska skela za spoljne građevinske radove. U ponudi postoje tipske, u određenim dimezijama, a po zahtevu kupca, mogu se uraditi i po nacrtu i specijalnim zahtevima, raznih oblika i dimenzija.
ALTEC-Aluminium-Technik platforme po skici avion
platforme po nacrtu

Specijalnost ove fabrike je izaći u susret svakom korisniku, i bez obzira na uslove i zahteve, oni prave platforme i skele po Vašoj meri. Usled višegodišnjeg iskustva, sada nije problem da napravimo skelu bilo kog tipa, za bilo čije potrebe i namene. Neke od zanimljivih su: viseće skele za katedrale, platforme za avione i helokoptere, platforme za čišćenje snega i leda sa vozila...

Katalog montažnih pokretnih skela
Katalog fasadnih i specijalnih skela
Komplet katalozi i certifikati

Posetite i zvanični sajt www.altec-alu.de